پیازداغها
و سیرداغهایی که برای استفاده ماهانه فریز میشوند، فقط کمی از عطر پیاز وسیر را در خود نگه میدارند و موادمغذی آنها نسبت به پیاز و سیر تازه یا حتی آنهایی که تازه به تازه سرخ و مصرف میشوند. این روزها خیلی از خانمهای خانهدار یا شاغل، اقدام به سرخ کردن پیاز یا حتی سیر در حجم زیادو نگهداری آن در فریزر میکنند تا مجبور نباشند هر روز برای تهیه غذاهای مختلف پیازداغ و سیرداغ درست کنند.ادامه مطلب هم داره هر فرآیندی روی مواد غذایی و خوراکی تازه انجام شود، باعث میشود میزان
مواد مغذی موجود در آن کاهش یابد. هرچقدر این فرآیند بیشتر و شدیدتر باشد،افت ارزش تغذیهای آن خوراکی خاص بیشتر خواهد بود. این موضوع در مورد سیر وپیاز هم صدق میکند؛ وقتی یک بار سیر یا پیاز خام و تازه سرخ شود، بخش مهمی از مواد مغذی، ویتامینها و املاح آن از بین میرود و وقتی که پیازداغو سیرداغ برای مدت طولانی فریز شوند و پس از مدتی برای مصرف دوباره، از حالت یخی خارج شوند، بخش دیگری از مواد مغذی موجود در آنها از بین میرود.پیازداغها و سیرداغهایی که برای استفاده ماهانه فریز میشوند، فقط کمی ازعطر پیاز و سیر را در خود نگه میدارند و موادمغذی آنها نسبت به پیاز و سیر تازه یا حتی آنهایی که تازه به تازه سرخ و مصرف میشوند، به شدت پایین میآید. ضمن اینکه عطر و طعم این محصولات یخی هم با انواع تازهشان تفاوت چشمگیری دارد. اگر سیر و پیازی که قرار است سرخ و فریز شوند، سالم باشند و با روش صحیحی سرخ و فریز شوند، هیچ ماده سمی و مضری در آنها آزاد نخواهد شداما مصرف چنین محصولاتی دیگر ارزش تغذیهای خاصی برای بدن نخواهد داشت.
سلام خسته نباشید وبلاگتون زیباست مخصوصا مطالبتون.خوشحال میشم به سایت بنده هم سربزنید و عضو سایت بشید@};-
ممنونم
نظرتون راجع به تبادل لینک چیه؟؟؟