X
تبلیغات
رایتل
مطالب باحال+ترول
 
نوشته شده توسط : sina4711

پیازداغ‌ها

و سیرداغ‌هایی که برای استفاده ماهانه فریز می‌شوند، فقط کمی از عطر پیاز و
سیر را در خود نگه می‌دارند و موادمغذی آنها نسبت به پیاز و سیر تازه یا 
حتی آنهایی که تازه به تازه سرخ و مصرف می‌شوند. این روزها خیلی از 
خانم‌های خانه‌دار یا شاغل، اقدام به سرخ کردن پیاز یا حتی سیر در حجم زیاد
و نگهداری آن در فریزر می‌کنند تا مجبور نباشند هر روز برای تهیه غذاهای 
مختلف پیازداغ و سیرداغ درست کنند.

ادامه مطلب هم داره  هر فرآیندی روی مواد غذایی و خوراکی تازه‌ انجام شود، باعث می‌شود میزان 

مواد مغذی موجود در آن کاهش ‌یابد. هرچقدر این فرآیند بیشتر و شدیدتر باشد،
افت ارزش تغذیه‌ای آن خوراکی خاص بیشتر خواهد بود. این موضوع در مورد سیر و
پیاز هم صدق می‌کند؛ وقتی یک بار سیر یا پیاز خام و تازه سرخ شود، بخش 
مهمی از مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح آن از بین می‌رود و وقتی که پیازداغ
و سیرداغ برای مدت طولانی فریز شوند و پس از مدتی برای مصرف دوباره، از 
حالت یخی خارج شوند، بخش دیگری از مواد مغذی موجود در آنها از بین می‌رود.

پیازداغ‌ها و سیرداغ‌هایی که برای استفاده ماهانه فریز می‌شوند، فقط کمی از
عطر پیاز و سیر را در خود نگه می‌دارند و موادمغذی آنها نسبت به پیاز و 
سیر تازه یا حتی آنهایی که تازه به تازه سرخ و مصرف می‌شوند، به شدت پایین 
می‌آید. ضمن اینکه عطر و طعم این محصولات یخی هم با انواع تازه‌شان تفاوت 
چشمگیری دارد. اگر سیر و پیازی که قرار است سرخ و فریز شوند، سالم باشند و 
با روش صحیحی سرخ و فریز شوند، هیچ ماده سمی و مضری در آنها آزاد نخواهد شد
اما مصرف چنین محصولاتی دیگر ارزش تغذیه‌ای خاصی برای بدن نخواهد داشت.
تاریخ انتشار : جمعه 11 بهمن‌ماه سال 1392 | نظرات (1)
 

جاوا اسکریپت

تبادل لینک - تبادل لینک

کلیک کن ببین چه خبره


Top Blog
وبلاگ برتر در تاپ بلاگر

 

چت روم فارسی


Top Blog
وبلاگ برتر در تاپ بلاگر

pagerank search engine optimization

وبلاگی با مطالب متفاوت

وبلاگی با مطالب متفاوت

> ساعت مردانه