مطالب باحال+ترول

ترول های باحال و شاد

مطالب باحال+ترول

ترول های باحال و شاد

فریز کردن پیاز و سیرداغ، خوب است یا بد؟

پیازداغ‌ها

و سیرداغ‌هایی که برای استفاده ماهانه فریز می‌شوند، فقط کمی از عطر پیاز و
سیر را در خود نگه می‌دارند و موادمغذی آنها نسبت به پیاز و سیر تازه یا 
حتی آنهایی که تازه به تازه سرخ و مصرف می‌شوند. این روزها خیلی از 
خانم‌های خانه‌دار یا شاغل، اقدام به سرخ کردن پیاز یا حتی سیر در حجم زیاد
و نگهداری آن در فریزر می‌کنند تا مجبور نباشند هر روز برای تهیه غذاهای 
مختلف پیازداغ و سیرداغ درست کنند.

ادامه مطلب هم داره  هر فرآیندی روی مواد غذایی و خوراکی تازه‌ انجام شود، باعث می‌شود میزان 

مواد مغذی موجود در آن کاهش ‌یابد. هرچقدر این فرآیند بیشتر و شدیدتر باشد،
افت ارزش تغذیه‌ای آن خوراکی خاص بیشتر خواهد بود. این موضوع در مورد سیر و
پیاز هم صدق می‌کند؛ وقتی یک بار سیر یا پیاز خام و تازه سرخ شود، بخش 
مهمی از مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح آن از بین می‌رود و وقتی که پیازداغ
و سیرداغ برای مدت طولانی فریز شوند و پس از مدتی برای مصرف دوباره، از 
حالت یخی خارج شوند، بخش دیگری از مواد مغذی موجود در آنها از بین می‌رود.

پیازداغ‌ها و سیرداغ‌هایی که برای استفاده ماهانه فریز می‌شوند، فقط کمی از
عطر پیاز و سیر را در خود نگه می‌دارند و موادمغذی آنها نسبت به پیاز و 
سیر تازه یا حتی آنهایی که تازه به تازه سرخ و مصرف می‌شوند، به شدت پایین 
می‌آید. ضمن اینکه عطر و طعم این محصولات یخی هم با انواع تازه‌شان تفاوت 
چشمگیری دارد. اگر سیر و پیازی که قرار است سرخ و فریز شوند، سالم باشند و 
با روش صحیحی سرخ و فریز شوند، هیچ ماده سمی و مضری در آنها آزاد نخواهد شد
اما مصرف چنین محصولاتی دیگر ارزش تغذیه‌ای خاصی برای بدن نخواهد داشت.
نظرات 1 + ارسال نظر
mostafa جمعه 11 بهمن‌ماه سال 1392 ساعت 11:39 ق.ظ http://www.ironiforum.ir/

سلام خسته نباشید وبلاگتون زیباست مخصوصا مطالبتون.خوشحال میشم به سایت بنده هم سربزنید و عضو سایت بشید@};-

ممنونم
نظرتون راجع به تبادل لینک چیه؟؟؟

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد